Marknadsinriktad Produktchef till Myresjöhus

  • Plats
    Jönköping , Jönköpings län
  • Kategori
    Försäljning / Marknadsföring
  • Typ av anställning
    Rekrytering


Vill du vara med och driva utveckling och innovation för ett av Sveriges mest kända varumärken – Myresjöhus.

Vi har under 90 år uppfyllt människors boendedrömmar och vill fortsätta med detta genom att erbjuda kommande husköpare högkvalitativa, kundunika och hållbara boendelösningar. I vårt breda hussortiment erbjuds allt från små komplementbyggnader till skräddarsydda hus som designas utifrån kundens önskemål tillsammans med våra kompetenta säljare och arkitekter. Nu söker vi en marknadsinriktad Produktchef som, tillsammans med Operativa chefen för varumärket, vill driva detta uppdrag vidare med fokus på nytänkande och design.

Hur ser din dag ut?
Atmosfären på Myresjöhus präglas av lång erfarenhet och gedigen kunskap om hus men också av ungdomlig entusiasm och vilja till förändring. Som produktchef ansvarar du över att vårt utbud av hustyper, detaljer och tillval innehåller det som marknaden vill ha. Genom ett brinnande intresse för trender, boendemarknaden och produktutveckling är du en intern beställare som verkar tvärfunktionellt i organisationen. Du ser till att produktportföljen är attraktiv för framtidens bosättare/husköpare. Med ett tydligt fokus på innovation och design kommer ditt uppdrag innehålla följande:


• Vad vill kunden ha?
• Vilka hustyper skall vi erbjuda?
• Standard och tillvalssortiment samt paketerbjudande
• Hur presenterar vi våra produkter på webb och i katalog?


Du verkar i en organisation som är i kraftig tillväxt och som präglas av härlig stämning och gott samarbete. Dina idéer bygger på fakta och marknadsanalys och din kreativitet och initiativförmåga uppskattas. I nära samarbete med arkitekter, konstruktörer, inköp, produktion och säljorganisation omsätts detta till nya möjligheter för våra blivande kunder. Du kommer att vara placerad på något av våra kontor i Småland - Myresjö, Jönköping eller Växjö. Din roll är rörlig och innebär en del resor. Du rapporterar direkt till vår Affärsområdeschef för Affärsstöd och Utveckling.

Vem söker vi?
Vi tror att du har erfarenhet från en tillverkande organisation där slutkonsumenten är kunden. Du har ett starkt intresse av design och teknik och har förmodligen arbetat med produktutveckling och/eller försäljning. Du är affärsfokuserad och analytisk och har en säljande profil och stark integritet. Du är framåtsträvande men lyhörd för andras idéer och åsikter. Dina kollegor märker detta då du är den som ställer mycket frågor men ibland också påstår eller utmanar för att väcka nya tankar och kreativitet. Eftersom du är en positiv, social och stabil person trivs du i roll där du kommunicerar och samarbetar med alla led i organisationen.


OBOS Sverige är Sveriges största huskoncern där Myresjöhus, SmålandsVillan, OBOS Bostad och OBOS Mark ingår. Huvudkontoret är beläget i småländska Myresjö, strax utanför Vetlanda. Vi är cirka 1000 medarbetare och omsätter cirka 3,3 miljarder kronor. OBOS Sverige är en stabil och långsiktig partner inom bostadsbyggande på den svenska marknaden. Som del i OBOS-familjen kan vi nu ta ett ännu större samhällsansvar. Den långsiktighet och finansiella styrka som OBOS står för ger oss möjlighet att bredda och fördjupa vårt engagemang i samhällsutvecklingen. Det innebär bland annat att vi kan leverera större volymer och investera i mer mark och större projekt att utveckla till nya områden där människor vill bo och leva.


Låter detta som en spännande utmaning för dig?

Då skall du ansöka så snart som möjligt, dock senast 29 augusti 2017. Frågor ang tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Victoria Grann Hammarström 036-351034. Under vecka 28-33 nås jag säkrast via mail. Urval kommer att ske löpande och tjänsten skall tillträdas under hösten 2017.
Badenoch & Clark använder personlighetstester och videointervjuer som en del i vår urvalsprocess. Därför är det viktigt att du genomför dessa för att gå vidare i processen. Dessa skickas till dig via mail.

Dela denna sida på