Erfaren mekaniker med platsansvar för Ponsse

Ny
  • Stad
    Värnamo , Jönköpings län
  • Kategori
    Industri / Logistik
  • Typ av anställning
    Rekrytering


Ponsse är en av världens ledande tillverkare av skogsmaskiner med ett brett utbud av skotare, skördare och skördaraggregat i alla storleksklasser. PONSSE koncernen består av moderbolaget Ponsse Plc i Finland med 11 dotterbolag och 26 återförsäljare över hela världen. I Sverige sköts försäljning och service av Ponsse AB, ett helägt dotterbolag med huvudkontor och säte strax norr om Västerås. Ponsse AB:s omsätter ca: 500 milj. kr och har idag 46 anställda. Mer information om Ponsse hittar du på www.ponsse.com/se.

Vi söker dig som vill leda vår enhet i Småland som servicetekniker med platsansvar.

Hur ser din arbetsdag ut?

Din uppgift är att starta en ny serviceenhet i Värnamo-området. Till en början kommer du att arbeta operativt med service på entreprenad- och skogsmaskiner hos våra kunder. Men inom en snar framtid är målet att du driver en enhet med fler mekaniker. Vår Smålandsenhet kommer att omfatta verkstad och kontor samt välutrustade servicebilar till alla mekaniker. I rollen ingår också personal- och ekonomiansvar, månadsuppföljningar och orderhantering.
Du arbetar aktivt med att utveckla vår verksamhet och vår lönsamhet i området. Dina idéer och insatser kommer att bli viktiga för vår framgång i södra Sverige.

Vem trivs här?

Vi söker dig som har fordonsmekanisk/maskinteknisk utbildning, gärna med inriktning mot tunga maskiner och några års erfarenhet av liknande arbete tex maskinreparatör eller mekaniker. Du har goda kunskaper i styrsystem, elektronik och hydraulik. Du trivs bäst när du har fullt ansvar för att planera dina arbetsdagar och har god förmåga att motivera andra. De som möter dig uppfattar dig som positiv, pålitlig och kompetent. Du lätt för att skapa och utveckla goda relationer. Höga mål inspirerar dig och du tvekar inte för att kavla upp ärmarna för att nå bästa möjliga resultat.
Körkort är ett krav.

Låter detta som en spännande utmaning för dig?

Ansök snarast möjligt, dock senast den 14 oktober 2017. Frågor angående tjänsten besvaras av Frida.grandt@badenochandclark.se 036-351036. Vi använder videointervjuer samt personlighets - och kapacitetstester i våra rekryteringsprocesser. Dessa skickas till dig via mail och det är mycket viktigt att du genomför dessa för att kunna gå vidare till nästa steg.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela denna sida på