Fabrikschef till SmålandsVillan i Vrigstad

  • Plats
    Värnamo , Jönköpings län
  • Kategori
    Industri / Logistik
  • Typ av anställning
    Rekrytering


OBOS Sverige är Sveriges största huskoncern där Myresjöhus, SmålandsVillan, OBOS Bostad och OBOS Mark ingår. Huvudkontoret är beläget i småländska Myresjö, strax utanför Vetlanda. Vi har totalt cirka 970 medarbetare och en årsomsättning på cirka 3,3 miljarder kronor. OBOS Sverige är en stabil och långsiktig partner inom bostadsbyggande på den svenska marknaden. Som del i OBOS-familjen kan vi nu ta ett ännu större samhällsansvar. Den långsiktighet och finansiella styrka som OBOS står för ger oss möjlighet att bredda och fördjupa vårt engagemang i samhällsutvecklingen. Det innebär bland annat att vi kan leverera större volymer och investera i mer mark och större projekt att utveckla till nya områden där människor vill bo och leva.


Vår fabrikschef för Smålandsvillan I Vrigstad skall nu ta sig an nya utmaningar inom koncernen och därför söker vi dig som vill ta denna framgångsrika verksamhet till nya höjder.


Hur ser din dag ut?
Atmosfären på Smålandsvillan-fabriken präglas av lång erfarenhet och mycket kunskap om hustillverkning. Som fabrikschef har du ansvar för 175 medarbetare och den dagliga driften som i dagsläget verkar på dagskift. I ditt närmaste team har du en flödeschef, 4 produktionsledare och deras teamledare. Din vardag präglas naturligtvis också av den positiva utvecklingskurva koncernen befinner sig i som innebär krav på ständig teknisk utveckling och förbättringsarbete. Just nu pågår flera utvecklingsprojekt inom bolaget och flera av dem berör Vrigstadfabriken. Genom ett nära samarbete med produktionstekniker och KMA-samordnare förväntas du bidra med kunskap, nytänkande och engagemang. Du ansvarar för budget, resultat och kvalitet/säkerhet och du rapporterar till produktionschefen för koncernens samtliga produktionsenheter. Rollen är strategisk och framåtsträvande med en förväntan och ett krav att kunna leda och inspirera på ett tydligt och ödmjukt sätt samt driva förändringsarbete och utveckling på ett strukturerat och effektivt sätt. Tillsammans med dina medarbetare och kollegor skapar du en trivsam och säker arbetsplats och fortsatt tillväxt.


Vem trivs här?
Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av personalansvar inom tillverkande industri. Du bidrar med energi och motivation i med- och motgång. Du föredrar tydliga mål och riktlinjer i kombination med stor självständighet och det är också så du leder andra. I samtalet är du lyhörd och positiv vilket gör dig trygg i förhandlingssituationer. I en hektisk vardag med höga krav på leveransprecision krävs god samarbetsförmåga och social kompetens för att driva verksamheten åt rätt håll. Du ser detta som ett lagarbete och kan konsten att få alla att dra åt samma håll men vet också när det är nödvändigt att fatta det avgörande beslutet. Din gedigna kunskap om produktionsekonomi har gett dig god förmåga att gå från analys till action beroende på resultat.


Vad erbjuder vi?
En spännande utmaning med placering i Vrigstad. En stark koncern där dina idéer och erfarenheter uppskattas och bidrar till fortsatt tillväxt.
Låter detta som en utmaning för dig? Ansök då snarast, dock senast 28 augusti 2017. Frågor besvaras av rekryteringskonsult Victoria Grann Hammarström 036-351034, victoria.hammarstrom@badenochandclark.se


Badenoch & Clark använder personlighetstester och videointervjuer som en del i urvalsarbetet. Dessa skickas till dig via mail. Det är viktigt att genomföra dessa för att vara med i den fortsatta processen.

Dela denna sida på