Konstruktörer till Eksjöhus AB

Ny
  • Stad
    Jönköping , Jönköpings Län
  • Kategori
    Ingenjör / Teknik
  • Typ av anställning
    Rekrytering


Eksjöhus AB är en familjeägd hustillverkare i fjärde generationen som tillverkat hus sedan 1944. Företaget ingår i koncernen LindholmsGruppen AB där även systerbolagen sågverket Eksjö Industri AB, volymhustillverkaren Eksjöhus Modulbygg AB samt industrifastigheten Sävsjö Trähus AB ingår. Koncernen utvecklas kontinuerligt. Arbete pågår med att i Eksjöhus Modulbygg AB investera drygt 130 mkr i en modulhusfabrik. Satsningen, som kommer att ge minst 80 nya arbetstillfällen, beräknas så klar under 2017. Idag omsätter koncernen ungefär 750 miljoner kronor och har totalt ca 200 anställda. Här finns en lång tradition och stor kunskap när det gäller tillverkning av småhus. I vår affärsidé strävar vi efter att uppnå en hög kvalité i vår tillverkning, materialval och servicegrad mot våra kunder. Genom en naturlig och levande dialog med våra kunder kan vi skapa boendemiljöer där enskilda familjer förverkligar sina drömmar. Det är vår kunskap tillsammans med dina idéer som så småningom ska bli ditt nya hem.

Vill du vara med och utvecklas i ett stabilt och expansivt företag? Eksjöhus behöver nu förstärka sitt team på konstruktionsavdelningen.

Hur ser din arbetsdag ut?

Konstruktionsavdelningen är indelad i 4 team som ansvarar för slutprojekteringen, dvs ritningar och handlingar till vår egen produktion och till byggplats. Vi skall nu förstärka vår avdelning och vill därför träffa dig som har erfarenhet från en eller flera delar av processen eller är nyutexaminerad och sugen på en spännande utmaning. Eftersom vi lägger största vikt vid kvalitet och leveranssäkerhet samarbetar teamen med varandra för att alltid vara effektiva genom att fördela resurser där det behövs som mest. Detta innebär att du får möjlighet att arbeta med flera moment i konstruktionsprocessen när du känner dig trygg i kunskap och erfarenhet. Vårt mål är att varje konstruktör skall behärska minst två områden inom slutprojekteringen.

Vem trivs här?

Vi söker dig som är högskoleingenjör eller har en annan bygg-/maskinteknisk utbildning där konstruktion har varit en central del i utbildningen. Du bör ha god datorvana samt kunna arbeta självständigt i CAD. Det är mycket meriterande om du har arbetat som konstruktör tidigare. Vi ser gärna att du har erfarenhet av volymhus och/eller småhus. Om du inte har hunnit skaffa dig erfarenheten än men har rätt personlighet och en vilja att utvecklas tror vi att vi kan lära dig allt vi kan. För att lyckas i rollen krävs noggrannhet och analytisk förmåga. Du är en prestigelös person som trivs i ett nära samarbete med kollegorna och du tar stort ansvar för de uppgifter du har. Eftersom Eksjöhus är ett företag som expanderar så är det viktigt att du är positiv till förändringar och ser nya utmaningar som möjligheter.

Låter detta som en spännande utmaning för dig?

Ansök snarast möjligt, dock senast den 31/10 2017.
Urval sker löpande. Frågor angående tjänsten besvaras av Frida Grandt 036-351036, frida.grandt@badenochandclark.se. Vi använder videointervjuer samt personlighets - och kapacitetstester i våra rekryteringsprocesser. Dessa skickas till dig via mail och det är mycket viktigt att du genomför dessa för att kunna gå vidare till nästa steg.

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Dela denna sida på