Supporttekniker till BRP Systems i Linköping!

Ny
  • Plats
    Linköping , Östergötlands län
  • Kategori
    IT
  • Typ av anställning
    Rekrytering


Är du intresserad av teknik och vill arbeta med support i en bred och ansvarsfull roll? BRP Systems söker nu en Supporttekniker till kontoret i Linköping! BRP Systems levererar affärssystem till företag i friskvårdsindustrin och är marknadsledande på helhetslösningar inom området.

Om rollen
Som Supporttekniker kommer du tillsammans med resten av teamet ansvara för att ge BRP Systems kunder bästa möjliga service och support. I rollen arbetar du dels med att besvara inkommande samtal och dels med att prioritera bland, och lösa de ärenden som inkommer dagligen via vårt ärendesystem. Varje ny arbetsdag startas med att teamet tillsammans går igenom nyinkomna ärenden och fördelar arbetet emellan sig. Du arbetar med support, felsökning och rådgivning i både telefon och via remote vilket kan innebära allt från felsökning på datorer och utrustning, användarstöd av installationer, uppdateringar och konfigurationer.

Din profil
Vi söker dig som har ett intresse för teknik, har en god grundförståelse inom IT och kan relatera till nätverksuppbyggnad, infrastruktur osv. Det är meriterande om du har arbetat med support tidigare och har du även efterenhet av gymverksamheter eller förståelse för ekonomi/bokföringstekniska frågor är det mycket positivt. Som person är du driven, engagerad och noggrann med en god kommunikationsförmåga. Du är en positiv lagspelare som samarbetar med andra på ett öppet, prestigelöst sätt. Du är van att arbeta självständigt samt kan utrycka dig väl i Svenska och Engelska i tal och skrift. Norska är meriterande.

Om oss
Hos BRP Systems trivs du som är en lagspelare. Du uppskattar en kultur som präglas av delaktighet, frihet och ansvar. Din vana att arbeta i team och din verksamhetsförståelse kommer att vara mycket uppskattad hos BRP Systems. Du är lösningsorienterad och kreativ med fokus på vad som är viktigt för företaget och dess utveckling. På BRP Systems är det högt i tak, god laganda och positiv stämning.

I våra rekryteringar arbetar vi långsiktigt och vi är väldigt måna om att bibehålla vår gemenskap och kultur. BRP Systems erbjuder en tjänst för dig som tillsammans med teamet vill utveckla vår Supportavdelning. Vi arbetar kundnära och har som mål att erbjuda ett tekniskt ledande system till våra kunder. Systemet är utvecklat i Java och vi tillämpar Agil systemutveckling.

Är du intresserad?
Då ska du skicka in din ansökan snarast, urval sker löpande! Sista ansökningsdag är den 31 augusti. I denna rekrytering samarbetar vi med Badenoch & Clark. Om du har frågor om tjänsten, vänligen maila rekryteringskonsult Mia Neander på mailadress mia.neander@badenochandclark.se

Dela denna sida på