Personal/HR-ansvarig sökes till Biototal AB

 • Plats
  Linköping , Östergötlands län
 • Kategori
  Ledning
 • Typ av anställning
  Rekrytering


Biototal är ett miljöteknikföretag som möjliggör långsiktigt hållbara kretslopp mellan stad och land, där förbrukade resurser kommer till nytta! Vi är ett ledande företag på att utveckla ekonomiska värden och miljönytta ur bi- och restprodukter. Vårt team består av 15 medarbetare på 5 orter och nu söker vi efter vår nya Personal/HR-ansvarige!

Din arbetsdag
Som Personal/HR-ansvarig hos Biototal kommer du att få en omväxlande vardag. Du har personalansvar för våra 15 kompetenta medarbetare som arbetar som kundansvariga i vår verksamhet på 5 orter, således ingår resor och ledarskap i tjänsten. Vidare stöttar du VD, med stora som små HR relaterade frågeställningar. Arbetsuppgifterna innefattar:

 • Personalansvar för 15 medarbetare
 • Kompetensförsörjning - rekrytering, attraktion av framtida medarbetare
 • Ansvar för Compensation and Benefits
 • Kompetensutveckling - introduktion, utbildningar, coachning
 • Lönerevision, lönesättande samtal, utvecklingssamtal
 • Övergripande organisationsutveckling, HR-policies
 • Marknadsarbete - kommunikation internt som externt
 • Arbetsmiljö
 • Övriga administrativa sysslor som avlastar organisationen

Vem söker vi
För denna tjänst lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då vi söker efter en motiverande ledare, som är entusiasmerande och ger energi till andra. Vidare är du tydlig och enkel i din kommunikation, en god lyssnare och håller andra informerade och ger konstruktiv feedback. Andra viktiga egenskaper hos dig är du har en förmåga att integrera kort och långsiktiga mål med helhetsbilden och samordnar utifrån det. Helt enkelt är du en självgående relationsbyggande person som etablerar trovärdighet, målsätter uppgifter och motiverar din omgivning!

Din bakgrund
Du kan ha en personalvetar- eller HR utbildning, men vi lägger större vikt vid dina ledarerfarenheter och relevanta HR-arbetsuppgifter från arbetslivet. Ett krav är dock att du har arbetat som ledare och chef tidigare, och varit framgångsrik i rollen under en längre tid. Tjänsten kräver allmänna datakunskaper, körkort, samt att man trivs med att resa i tjänsten. Det finns en flexibilitet i tjänstgöringsgrad, 80-100 %.

Biototal grundades 2006 och idag arbetar cirka 15 personer här, där alla har en gedigen teoretisk kunskap kopplad till praktisk erfarenhet inom lantbruk, miljö och kretslopp. Vi strävar efter en organisation med korta beslutsvägar där vi kännetecknas av hög företagsetik och god affärssed. I vårt arbete utstrålar vi engagemang, arbetsglädje och nytänkande. Vi finns idag utspridda i Sverige. Huvudkontoret finns på www.vretakluster.se utanför Linköping, men mindre kontor finns i Jönköping, Nyköping, Uppsala, Örebro och Helsingborg.

Din ansökan
Tveka inte att söka tjänsten, sista ansökningsdag är den 30 juli. Vi kommer påbörja arbetet med urvalet den 1 augusti. Har du frågor så kontakta rekryteringskonsult Johanna Andersson på  johanna.andersson@badenochandclark.se eller Mia Neander mia.neander@badenochandclark.se.

Denna rekrytering genomförs i samarbete med Badenoch & Clark, som tillhör Adecco Group. Adecco Group är ett Fortune 500 bolag och en av världens ledande leverantörer av HR-tjänster med drygt 31 500 medarbetare i över 60 länder.

 

 

Dela denna sida på