Nova Software söker Testare

  • Stad
    Falköping , Västra Götalands län
  • Typ av anställning
    Rekrytering


Nova Software söker nu Testare

Har du erfarenhet som testare, kravarbete, eller inom systemutveckling med stort intresse för test? Har du erfarenhet eller nyfikenhet för att jobba i den agila metoden Scrum?

Ta möjligheten att få vara med Nova Software på deras spännande resa framåt.

Nova Software AB utvecklar och levererar kvalificerat IT-baserat verksamhetsstöd för skolsektorn. Med 30 år i branschen är de idag marknadsledande inom bl.a. schemaläggning och frånvarohantering. Nova Software är i en expansiv fas och för rätt person finns stora möjligheter att utvecklas vidare och att få vara en del av ett redan lyckat och välmående team. De är för närvarande över 65 anställda, lokaliserade centralt i Falköping. Kundbasen består främst av svenska kommuner och friskolekoncerner. Besök oss och läs mer på www.novasoftware.se

Nova Software samarbetar med Badenoch & Clark i rekryteringsprocessen och anställning sker direkt av Nova Software.

Hur ser din arbetsdag ut på Nova Software?
Som testare kommer du att ingå i ett Scrum-team. Framförallt kommer du att arbeta med att planera och genomföra tester av nya funktioner. Du skapar testfall och säkerställer data inför test. I din roll inom Scrum-teamet kan du även komma att agera inom andra roller för att främja gruppens effektiva arbete.

Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer vara:

• Planera och skapa testfall för nya funktioner och helhetslösningar.
• Planera och genomföra tester av nya funktioner samt helhetslösningar.
• Vara sammanhållande kring miljöer dedikerade för test.
• Ensam eller i grupp arbeta med olika testmetoder som funktionstester, automatiserade tester, regressionstest samt lasttest.

Nova Software söker dig som:
Har erfarenhet inom test och kvalitetssäkring. Du kan även ha ett stort intresse för test och/eller ha arbetat med systemutveckling för att vara en intressant kandidat.

Nova Software söker helt enkelt både dig som är erfaren eller dig som är i början av din karriär.
Det är meriterande om du har arbetat med agila metoder såsom Scrum eller Kanban.

Troligen har du arbetat med testautomatisering och använt Microsofts testverktyg (t ex. MS Visual Studio Test Professional).
Meriterande med certifiering ISTQB. Det är även meriterande med utvecklingserfarenhet inom C# och/eller inom Configuration Management.

Du kommunicerar väl, både muntligen och skriftligen på svenska och engelska.
Det är viktigt att du som person har en god social förmåga, är ansvarstagande, prestigelös och initiativtagande.

Är du intresserad?
Om du finner tjänsten spännande och utmanande är du välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval görs löpande. Sista ansökningsdag är 10 maj.  I denna rekrytering samarbetar vi med Badenoch & Clark. 

Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Kristina Andersson, på telefon 031-7207215. Ansökan sker genom att du registrerar dig på www.badenochandclark.se. Bifoga CV och personligt brev. Om du redan har en profil hos oss loggar du in med mailadress och lösenord.

 

 

 

Dela denna sida på