Om oss

Badenoch & Clark är ett ledande internationellt rekryteringsföretag som hjälper kandidater och arbetsgivare att göra bra val, oavsett om det handlar om att ta nästa steg i en karriär, eller att planera en strategi för att uppnå långsiktiga mål med rätt kompetens. Vi har hjälpt kandidater och företag sedan 1980. Vi är stolta över att erbjuda våra kandidater och kunder de konkurrensfördelar som kommer av kvalitativa rekryteringar.

Vi sammanför specialister, chefer och erfaren personal med attraktiva arbetsgivare - inom både privat och offentlig sektor. Till oss vänder sig kunder som söker de mest framgångsrika kandidaterna inom ett specifikt område eller bransch. Vi har specialister inom:

- Bank och Finans
- Ekonomi och Juridik
- HR, Ledning och Organisation
- Försäljning och Marknadsföring
- IT och Design
- Teknik och Industri
- Bygg och Konstruktion
- FoU och Life science

Vårt uppdrag

Vårt uppdrag är att skapa goda resultat för våra samarbetspartners. Det handlar om att hitta den person som har rätt bakgrund och erfarenhet, i kombination med nödvändiga personliga egenskaper, kapacitet, drivkrafter och motivation.

Möt våra rekryteringskonsulter

Våra seniora rekryteringskonsulter gör oss till det företag vi är. Alla har gedigen erfarenhet av rekrytering och urval av chefer och specialister, hög professionell kompetens och ett starkt nätverk inom sina respektive ansvarsområden.

Med lång erfarenhet och valida metoder gör vi vårt yttersta för att uppfylla dina önskemål, oavsett om du är en kandidat eller kund.

Läs mer om våra rekryteringskonsulter här

Kontakta oss

Har du frågor om våra tjänster?
Fyll i formuläret nedan, så kommer en av våra rekryteringskonsulter att kontakta dig inom en arbetsdag.

auktoriserade
auktoriserat rekryteringsföretag

Auktoriserat rekryteringsföretag

Vi är ett auktoriserat rekryteringsföretag. Läs mer på:
www.bemanningsforetagen.se/auktorisationer
www.tryggbemanning.se

*
*